Innehåll AFRY-Peppen

Denna produkt har packats i en lokal där det hanteras nötter och kan därför innehålla spår av nötter. Vid frågor kontakta gärna vår kundtjänst.

 

POPCORN
Ingredienser: Opoppade popcorn. Kan innehåll spår av nötter, sojabönor, mjölk, gluten, jordnötter

MAJS, ROSTAD OCH SALTAD
Ingredienser: MajsKORN 88%, palmolja, salt. Kan innehålla spår av JORDNÖT, SÖTMANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, MAKADAMIANÖT, CASHEWNÖT, PEKANNÖT, PISTASCHNÖT och PARANÖT.

KIKÄRTOR, ROSTADE OCH SALTADE
Ingredienser: Kikärtor, rapsolja, salt (1%). Kan innehålla spår av jordnötmandelhasselnötvalnötcashewnötpekannötparanötpistagenöt och makadamianöt.

EDAMAMEBÖNOR, ROSTADE OCH SALTADE
Ingredienser: Gröna sojabönor, salt, rapsolja. Kan innehålla spår av jordnötter, mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagenöt och macadamianöt.

NACHO/CHEESE POPCORN KRYDDA
Ingredienser: VASSLEPULVER, socker, salt, OSTPULVER, tomat, vitlök, lök, MJÖLKPULVER, arom, surhetsreglerande medel (citron- syra), kryddextrakt (paprika, cayennepeppar).

SOURCREEM POPCORNKRYDDA
Ingredienser: VASSLEPULVER, MJÖLKSOCKER, salt, lök, socker, surhetsreglerande medel (citronsyra, mjölksyra), vitlök, persilja, arom.

 

JULGODIS


JULSKUM
Ingredienser: Glukossirap, socker, invertsockersirap, gelatin, syra (citronsyra), vegetabiliska oljor (kokos, raps), naturlig arom, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämne (karmin).

JULKOLA
Ingredienser: Glukossirap sockrad kondenserad MJÖLK/ socker, vegetabiliskt fett palmfett, salt, Kakaopulver, aromer (bl.a. pepparmintolja), färgämne E120, E150c, E171), pepparkakskrydda, emulgeringsmedel, E322 (solroslecitin, surhetsreglerande medel

PEPPARKAKSKOLA
Ingredienser: Glukossirap, socker, fet sockrad kondenseradMJÖLK, vegetabilisk olja (palmolja, sheanötolja), arom, koksalt, emulgeringsmedel (471). Innehåller: MJÖLK och LAKTOS.

POLKAKOLA
Ingredienser: Glukossirap, socker, fet sockrad kondensMJÖLK, vegetabilisk olja (palmolja, sheanötolja), arom, koksalt, emulgeringsmedel (471). Innehåller: MJÖLK och LAKTOS

OLD ENGLISH TOFFEE
Ingredienser: socker,glukossirap,sötad kondenserad mjölk,vegetabilisk olja (hållbar palmolja),smör 3%,salt,emulgeringsmedel(E 471), smakämnen. obs kan innehålla spår av nötter.

TRYFFELCHIPS
66 % potatis, 26,5 % rapsolja, 7,5 % kryddblandning: Salt, majssirap, socker, laktos, lök, jästextrakt, naturlig arom, surhetsreglerande medel citronsyra, arom

PARMESANCHIPS
66 % potatis, 26,5 % rapsolja, 7,5 % kryddblandning: Salt, vasslepulver (från mjölk), druvsocker (majs), mjölkprotein, potatisstärkelse, jästextrakt, ostpulver, ostpulver parmesan, socker, surhetsreglerande medel mjölksyra, arom.

ROTFRUKTS BLANDNING
36% potatis, 27% rapsolja, 18% rödbeta, 18% palsternacka, , 1% salt. Ingrediensernas procentfördelning kan variera.

JULMUST
Ingredienser: Kolsyrat vatten, socker, färgämne (E150c), naturlig humlearom och naturlig maltarom (från KORN), surhetsreglerande medel (citronsyra), aromämnen, konserveringsmedel (E 211).

GINGER BEER
Kolsyrat vatten, juice från koncentrat* (äpple 8 % och citron 4 %), socker*, äppelcidervinäger*, naturlig ingefära och grönt te arom (koffein) Total juicehalt 12% Innehåller Koffein 0.2 mg/100 ml

SNACKSOLIVER
Gröna Manzanillaoliver/grønne Manzanillaoliven 78%, röd paprika/rød peber 5%, inlagd morot (morot, ättika)/sylted gulerod (gulerod, eddike) 5%, olivolja, havssalt, örtkryddor/krydderurter, surhetsreglerande medel E270 och E330, vitlök/hvidløg, cayennepeppar.