Peppbox för Business

 

Tell it with Peppbox! Den här tiden behöver vi omtanke och uppskattning mer än någonsin! Efter många månader av hemmajobbande börjar det bli hög tid för energipåfyllning. Låt dina medarbetare eller kunder veta att ni tänker på dom, säg det med en Peppbox! Vi hjälper er med er “Zoomfika” och håller reda på medarbetares födelsedagar och andra viktiga högtider. Eller varför inte den analoga delen av er digitala konferens? Låt oss ta hand om allt så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Våra Peppboxar kommer alltid i väl inslagna presentförpackningar, finns i flera olika lösningar och levereras direkt i brevlådan.

Välj från sortimentet nedan eller låt oss skräddarsy innehåll och paketering efter era önskemål för att passa mottagarna perfekt! Det går ju också utmärkt att välja en Peppbox från vårt vanliga sortiment på hemsidan.

 

Några exempel på hur vi kan hjälpa er:

- Skicka medarbetare uppskattning vid högtider och jubileum. Peppboxa en medarbetare som fyller år eller bara behöver firas.

- Födelsedagsabonnemang för medarbetare - Skicka oss en födelsedagslista så håller Peppbox reda på vilka medarbetare som ska uppmärksammas och när.

- Inbjudan till event och happenings - Vi paketerar din inbjudan i ett snyggt och inspirerande format som vi skickar till deltagarna.

- Reklamutskick - Stick ut från era konkurrenter och skicka reklam och kampanjer med en aura av glädje 

 

Testa gratis idag! 🎁

Vill ni få en offert eller veta mera, hör av er till oss på hello@peppbox.se med namn, adress och telefonnummer så skickar vi en gratis testbox!