Peppbox för Business

Peppbox för Business

Tell it with Peppbox!

Låt dina medarbetare eller kunder veta att ni tänker på dom, säg det med en Peppbox! Vi hjälper er med er presentboxar och håller reda på medarbetares födelsedagar och andra viktiga högtider. Eller varför inte den analoga delen av er digitala konferens? Låt oss ta hand om allt så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Våra Peppboxar kommer alltid i väl inslagna presentförpackningar, finns i flera olika lösningar och levereras direkt i brevlådan.

Välj från sortimentet nedan eller låt oss skräddarsy innehåll och paketering efter era önskemål för att passa mottagarna perfekt! Det går ju också utmärkt att välja en Peppbox från vårt vanliga sortiment på hemsidan.

Ni kan även förbeställa ett antal boxar som ni sedan checkar ut under året. Ett smidigt sätt som möjliggör för flera på ert företag att beställa boxar till medarbetare. Ni väljer enkelt de boxar som passar just den mottagaren och checkar ut med en värdekod.

 

Några fler exempel på hur vi kan hjälpa er:

- Skicka medarbetare uppskattning vid högtider och jubileum. Peppboxa en medarbetare som fyller år eller bara behöver firas.

- Födelsedagsabonnemang för medarbetare - Skicka oss en födelsedagslista så håller Peppbox reda på vilka medarbetare som ska uppmärksammas och när.

- Inbjudan till event och happenings - Vi paketerar din inbjudan i ett snyggt och inspirerande format som vi skickar till deltagarna.

- Reklamutskick - Stick ut från era konkurrenter och skicka reklam och kampanjer med en aura av glädje 

- Onboarding - Välkomna nya, gamla eller nygamla medarbetare med en Peppande hälsning

Vill ni få en offert, veta mera eller prova en gratis testbox så är det bara att svara på några enkla frågor nedan så återkommer vi med några härliga förslag.  

 

Exempel på kunder