Villkor – Peppbox

Villkor

Företagsinformation:
Talento Branding AB

Box 55097, 400 53 Göteborg


E-post: hello@peppbox.se
Telefon: 0702-198508
Org.nr: 556902-6049

 

Information och bilder på hemsidan ägs av företaget eller partner och får inte kopieras utan tillåtelse.

Villkoren kan utan förvarning komma att ändras och därför rekommenderas kunden att ta del av dem vid varje köp.

 

Följande köp- och leveransvillkor gäller för köp av varor från Peppbox till konsument. Villkoren utgör tillsammans med beställningen avtalsgrunden för köpet.

Dessa villkor gäller för besök på http://peppbox.se För att handla på peppbox.se måste du ha fyllt 18 år. Leverans sker inom Sverige. Vi förbehåller oss rätten att neka hälsningar som kan upplevas kränkande eller diskriminerande gentemot mottagaren och andra.

 

Betalning

Priserna kan komma att ändra p.g.a. omständigheter som Peppbox inte råder över, till exempel ändrad moms, valutaförändringar. Vi förbehåller oss rätten att justera priser i samma takt som den normala prisökningen på marknaden, utan att lämna särskild information om det. Du kan betala mot faktura eller direkt med ditt bank-/kreditkort. Väljer du faktura, tillkommer en faktureringsavgift på 20 kr. Fakturan skickas endast digitalt till den e-postadress du angivit. En påminnelseavgift om 60 kr tillkommer vid utebliven betalning. Även en dröjsmålsränta om 24 % samt gällande referensränta tillkommer. För att betala med faktura måste du vara myndig.

 

Beställning

Efter att du har beställt varor hos peppbox.se kommer du att motta en orderbekräftelse per mail. Bekräftelsen är ditt bevis på att beställningen har tagits emot och accepterats. Korrekt mailadress måste anges för att du ska kunna ta emot denna. Orderbekräftelsen innehåller information om vilka varor som beställts, vilket betalsätt som valts samt den totala kostnaden inkl. fraktkostnad.

 

Leverans

Din Peppbox levereras direkt hem i mottagarens brevlåda*, och skickas med 1-klass varubrev med Postnord. Beställningar gjorda innan kl. 13:00 (helgfria vardagar) levereras normalt nästa helgfria vardag (i sällsynta fall kan leverans ta upp till 3 dagar). Leveransavgiften är inkluderad i priset som anges för respektive box och inga extra avgifter tillkommer. 

*Om det inte är möjligt för Postnord att lämna paketet i brevlådan lämnas paketet på plats. I de sällsynta fall detta inte heller är möjligt levereras paketet till Postnords närmsta utlämningsställe, varpå mottagaren har ansvar för att hämta ut paketet. Mottagaren får en avi med postenPostNord levererar inte på lördagar, söndagar och helgdagar. Avsändaren ansvarar för att de mottagaruppgifter du lämnar till oss är korrekta. Postnummer 82 xxx och uppåt behöver normalt 2 dagar för utdelning.

 

Ångerrätt & Reklamationer

Det finns ingen ångerrätt och du har därför ingen möjlighet att ångra ditt köp av din Peppbox. Detta beror på att varje beställd Peppbox har sin unika hälsning och produceras för hand enligt dina anvisningar och att det på grund av sin beskaffenhet inte kan säljas till annan kund eller återanvändas av Peppbox.se. Enligt 14 § i Distansavtalslagen, har du som konsument inte ångerrätt om avtalet gäller en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal. Men givetvis så gör vi vårt yttersta för att lösa om något blivit fel. Kontakta då vår kundtjänst på 

 

Avgifter

Det finns inga dolda avgifter eller fakturaavgifter.